Προφίλ

 

Τα μυνήματα από την αγορά αλλά και τα στοιχεία από τους πελάτες μας αποδεικνύουν ότι το "ΟΡΑΜΑ" μπορεί να γίνει πραγματικότητα. H ομάδα της  γνωρίζοντας την δύναμη της διαφήμισης προτείνει λύσεις internet marketing, στην προσωπική επιχείρηση, στην εταιρία, στον ελεύθερο επαγγελματία, με στόχο την άμεση, οικονομικότερη και ευρύτερη γνωστοποίηση τους στην αγορά, για χειροπιαστά οφέλη.

Οι πελάτες μας επωφελούνται από τις γνώσεις της ομάδας μας και την εμπειρία στην εμπορική εκμετάλλευση του διαδικτύου. Η ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1998 με έμφαση στην προώθηση του τουριστικού κλάδου στο διαδίκτυο, προσφέροντας υπηρεσίες σε ταξιδιωτικά γραφεία και ξενοδοχεία. Στην συνέχεια διευρύναμε τις υπηρεσίες διαδικτύου και σε άλλους τομείς όπως στην εκπαίδευση, στην παροχή υπηρεσιών, σε εμπορικές εταιρείες, ελέυθερους επαγγελματίες, ιατρικά κέντρα, ατομικές επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες.

Στην κατασκευάζουμε και διαχειριζόμαστε ιστοσελίδες, δημιουργούμε καμπάνιες, και αναλαμβάνουμε την προώθηση των ιστοσελίδων σας στο διαδίκτυο με πολύ καλά αποτελέσματα σύμφωνα με τις μαρτυρίες των πελατών μας και τις καταγεγραμμένες μετρήσεις. Επίσης παρακολουθούμε την ιστοσελίδα σας 24 ώρες το 24ωρο, ώστε να ανακαλύψουμε τους λόγους για τους οποίους οι επισκέπτες σας δεν προχωρούν σε αγορά προϊόντων ή δεν κάνουν εγγραφή στην ιστοσελίδα σας, και σας κάνουμε προτάσεις για την συνεχή βελτίωση του δικτυακού σας τόπου και της προώθησής του.